Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Actueel
19.10.2023

Familiedagen voor collega's en families!

Op 30 september en 1 oktober waren de deuren van Parque West geopend voor de exclusieve familiedagen van St vd Brink. Dit jaar kozen wij Parque West, het grootste klimpark van Nederland, gelegen in het prachtige Utrecht uit als bestemming. Twee dagen lang was het park omgetoverd tot een waar St vd Brink festijn, waar jong en oud samenkwamen voor een onvergetelijk avontuur.

 

Een spektakel voor jong en oud

Voor St vd Brink collega's en hun families was Parque West dé plek om te zijn. De 25 meter hoge klimtoren met meer dan 100 avontuurlijke en originele hindernissen was het absolute middelpunt. Het bood de ideale gelegenheid om de klimvaardigheden op de proef te stellen en grenzen te verleggen. En voor wie het aandurfde was er de vrije val en waren er 13 zinderende ziplines voor de ultieme adrenalinekick. Met een mini-parcours en een grote klimtoren was er plek voor klein en groot! Voor de mensen die het liever laag bij de grond hielden, was er ook het nodige te beleven. Van dartborden, uitgestalde oldtimers, tafeltennis en fotobooth: er was voor elk wat wils. 

Kinderen in hun element

Voor de jongere bezoekers waren er talloze activiteiten om van te genieten. Van schminken tot een heuse kinderbioscoop, en van creatieve uitspattingen in de knutselhoek tot een uitdagende stormbaan. De lachende gezichten van de kinderen vulden de ruimte terwijl ze zich vermaakten met diverse spelletjes en attracties.

1 / 11

Culinaire verwennerij

Naast het vertier was er ook aan de innerlijke mens gedacht. De aanwezige foodtrucks boden onbeperkt eten en drinken gedurende de hele dag. Van hamburgers tot hotdogs en van popcorn tot aan suikerspin; zelfs de gezonde snacks ontbraken niet. Iedereen kon met een goed gevulde buik weer naar huis en zo zien we het graag. 

Een speciale huldiging voor directeur Alex van den Brink

Tijdens deze familiedagen werd niet alleen het St vd Brink festijn gevierd; het was ook een moment om directeur Alex van den Brink in het zonnetje te zetten. Op 1 oktober was hij officieel 25 jaar in dienst. Op beide dagen werd er aandacht aan dit bijzondere moment besteed met een vliegtuig dat overvloog met een tekstsliert: Team St vd Brink bedankt Alex. 

Tot slot

De familiedagen bij Parque West waren een groot succes, mede dankzij de stralende zon, de prachtige entourage en de grote glimlachen van St vd Brink collega's en hun families. We kijken terug op twee onvergetelijke dagen vol plezier, lachen en samenzijn.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...