Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Sollicitatieproces

Solliciteren bij transportbedrijf St vd Brink

Solliciteer in een dynamische branche. Elke dag is anders, ook door de grootte en veelzijdigheid van ons familiebedrijf.

 

Sollicitatieproces

1.
Kennismaking
Binnen ongeveer 2 à 3 werkdagen hoor je of wij je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we je graag beter kennen. En we horen graag alles over jouw kennis, ervaring en interesses. Op onze beurt vertellen we je graag meer over onze organisatie en wat de mogelijkheden zijn. Op basis van dit gesprek bepalen wij of jouw wensen aansluiten bij de onze.
2.
Proefdag meedraaien
We kijken wat je kennis en ervaring is en welke wensen of ambities je hebt. Zien we mogelijkheden, dan ga je een proefdag meedraaien met een collega. Vervolgens zullen we de ervaringen met elkaar delen.
3.
In dienst treding
Klikt het van beide kanten? Dan kom je in dienst. We schatten in hoeveel tijd je nodig hebt om ingewerkt te worden, bij St vd Brink of bij de klant. Sommige mensen kunnen de volgende dag al starten, anderen wat later.
1 / 3

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Na het ontvangen van jouw sollicitatie hoor je binnen twee à drie dagen of je op gesprek mag komen. We leren je dan graag beter kennen. Zien we mogelijkheden? Dan ben je welkom om een dag proef te draaien. Klikt het? Dan treed je bij ons in dienst! Klik op de blauwe knop om je sollicitatie in te sturen.

Het leukste bedrijf!

Wie aan Linda Jolink-van de Pol vraagt waarom iemand zou willen werken bij St vd Brink, dan is het antwoord – met knipoog, maar zonder aarzelen: “Omdat wij het leukste bedrijf zijn natuurlijk. 

Serieus. We zijn een heel menselijk bedrijf, met veel oog en waardering voor werknemers. Alles is goed geregeld en bovendien biedt onze veelzijdigheid veel mogelijkheden. Zo kan er geswitcht worden binnen de verschillende transporttakken en kan men doorgroeien naar een andere functie binnen het bedrijf.” 

Mensen binden, boeien en behouden

“In deze arbeidsmarkt is het een kunst werknemers te behouden. Dat lukt alleen als je weet wat er leeft. Waar zijn mensen blij mee, wat kan beter? We proberen zoveel mogelijk met iedereen in gesprek te zijn. Daarnaast vormen we werkgroepen waarin we ons samen buigen over de vraag hoe we mensen kunnen binden, boeien en behouden. 

Zelf voel ik mij hier thuis vanwege de prettige cultuur: laagdrempelig, toegankelijk en no-nonsense. Is er een vraag, dan is iedereen altijd bereid om mee te denken. Daarnaast is het een heel dynamische branche. Elke werkdag is anders, ook door de grootte en veelzijdigheid van ons bedrijf. Dat spreekt mij aan.”

Fit en fluitend naar je pensioen

“We hechten veel waarde aan gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Fit en fluitend richting het pensioen, is het motto. Om daarvoor te zorgen, zijn we veel in gesprek met zowel oudere als jongere medewerkers. 

Horen we dat mensen bepaalde werkzaamheden zwaar vinden of het lastig vinden privé en werk te combineren? Dan kijken we meteen wat we kunnen doen om het te verlichten. Bijvoorbeeld met wat ruimte in de planning, andere werktijden of inzet van hulpmiddelen die het lichaam ontzien.  

We houden zoveel mogelijk rekening met individuele verschillen in behoeften. En onze opdrachtgevers denken hierin mee!”

Linda Jolink-van de Pol
Linda Jolink-van de Pol
HR manager

Solliciteer direct!

De laatste stap tot de sollicitatie. Stuur hier een open sollicitatie. Vul de gegevens in en upload een CV.

CV uploaden
Wij nemen binnen 2 à 3 werkdagen contact op.

Daarom St vd Brink

Kwaliteit in eigen hand.
Wij voeren (bijna) al het werk zelf uit, met eigen mensen en materieel.
Focus op innovatie.
Wij investeren continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen.
De menselijke maat.
De slagkracht van een landelijke speler, de betrokkenheid van een familiebedrijf.
Linda Jolink-van de Pol

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Linda Jolink-van de Pol
HR manager
0%
Samen op weg...