Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Distributie

Slimme palletdistributie

Op tijd leveren

Palletdistributie vraagt om slimme organisatie. Zowel in de vrachtwagen zelf als in de loods en het complete proces eromheen. Want het is onze taak om zorgvuldig met de producten van de opdrachtgever om te gaan én dat we op tijd leveren. Daar zorgen we voor, met bevlogenheid en plezier. 

Een kwart miljoen pallets per jaar

Elke dag halen we kleine en grote zendingen op bij verschillende verzenders. Variërend van koffie, emmers lijm tot en met PVC-vloeren en dak accessoires. Zolang het op een pallet vervoerd kan worden, kunnen we bijna alles aan. We verzamelen de artikelen in onze loods, sorteren ze op postcode, combineren vrachten en adressen, en bezorgen ze bij de ontvanger.

1 / 3

Partners met passie voor transport

Voor distributie werken we samen met twee andere transportbedrijven, die gevestigd zijn in Friesland en Noord-Brabant. Ervaren familiebedrijven met dezelfde passie voor distributie in hun DNA. Met hulp van ons uitgekiende warehouse- en cross dock systeem verzamelen en bezorgen we binnen de gehele Benelux. 

Elke zending live volgen

Als klant bent u altijd verzekerd van een aantrekkelijke prijs, milieubewust transport en stipte levering. U kunt uw transportopdracht eenvoudig invoeren in ons klantportaal en uiteraard kunt u elke zending live volgen via ons track en trace systeem.

Onze grootste kwaliteit? Dat we doen wat we beloven. En is er een keer een onverwacht obstakel op de weg, dan informeren we u en lossen we het op! 

Algemene voorwaarden distributie

Binnen St vd Brink hanteren wij de volgende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het distributietransport. Via onderstaande links kunt u de voorwaarden bekijken.

Andy Kroese
Andy Kroese
Operationeel manager

Daarom St vd Brink

Kwaliteit in eigen hand.
Wij voeren (bijna) al het werk zelf uit, met eigen mensen en materieel.
Focus op innovatie.
Wij investeren continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen.
De menselijke maat.
De slagkracht van een landelijke speler, de betrokkenheid van een familiebedrijf.
Andy Kroese

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Andy Kroese
Operationeel manager
0%
Samen op weg...