Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Familiebedrijf

Familiebedrijf met hart voor de medewerkers

Elkaar wat gunnen en het samen doen

St vd Brink is een écht familiebedrijf. We bestaan inmiddels meer dan 75 jaar met de derde generatie aan het roer. Bij ons draagt iedere medewerker vanuit zijn eigen kennis en kunde bij aan het resultaat voor de klant.

Alex van den Brink: “Ons huis stond letterlijk naast het bedrijf; vanaf mijn derde jaar loop ik al rond tussen de chauffeurs, de wagens en alles eromheen. Ik vind het mooi dat ik het familiebedrijf kan voortzetten en dat – wanneer er groei plaatsvindt – toch de sfeer behouden wordt.” 

Dat familiegevoel is geen sausje, het is de kracht van St vd Brink. “De marges in onze branche zijn laag, terwijl de investeringen en risico’s hoog zijn. Om het leuk én rendabel te houden, is het van belang dat we elkaar wat gunnen en dat we het samen doen. Niet alleen met collega’s, ook met opdrachtgevers en leveranciers.” 

Langdurige relaties, samen verder groeien

Gerrit-Jan Mulder knikt: “Wie goed doet, groeit mee met elkaar. Een mooi voorbeeld is Picnic, waar we begonnen met één vrachtwagen en waar we nu met circa zestig vrachtwagens rijden. Daar mogen we trots op zijn.

We blijven investeren en innoveren, in samenwerking met opdrachtgevers en met leveranciers als DAF en Volvo. Bij alles kiezen we voor een langdurige relatie. Of het nu de klant is, de medewerker of de leverancier. We zijn ervan overtuigd dat we daar op lange termijn het meest mee kunnen bereiken.”

1 / 3

Gewoon doen en je afspraken nakomen

Gewoon doen, of gewoon dóen?! “Allebei”, lacht Gerrit-Jan. “We zijn een toegankelijk bedrijf en ook bij de directie staat de deur open voor iedereen. Er is geen stropdassencultuur, we zijn gewone mensen die het niet alleen over visie en strategie hebben, maar ook over voetbal.

In blabla zijn we niet goed, maar dat vind ik niet erg. Ik heb liever dat ons verhaal wat minder flitsend is en dat we de uitvoering heel goed doen, dan dat we een fantastisch verhaal vertellen, maar er in de praktijk niets van bakken. We stáán voor ons bedrijf en de afspraken die we maken. Daar is familie voor, toch?”

Overname Bremer Transport en Jan Hofman Transport

In 2023 heeft Transportbedrijf St vd Brink de transportactiviteiten en de medewerkers van Bremer Transport in Burum overgenomen. De overname van activiteiten betreft 20 transporteenheden en 24 medewerkers. Gevolgd door Jan Hofman Transport in Vroomshoop. De overname van activiteiten betreft 18 transporteenheden en 20 medewerkers van Jan Hofman Transport.

De overnames zijn onderdeel van de strategische koers van St vd Brink is om te groeien in de bouwsector. De overnames geven hier een mooie invulling aan. Met de overnames blijft de werkgelegenheid gegarandeerd. Ook de overige facetten, zoals naam en locatie blijven gewaarborgd.

Iedereen hoort bij de familie

Het familiegevoel proberen wij op allerlei manieren in stand te houden. Zo organiseren wij meeloopdagen om de sfeer van ons bedrijf te ervaren, maar wij organiseren ook jaarlijst een familiedag. Op 30 september en 1 oktober 2023 waren de deuren van Parque West geopend voor de exclusieve familiedagen van St vd Brink. Dit jaar kozen wij Parque West, het grootste klimpark van Nederland, gelegen in het prachtige Utrecht uit als bestemming. Twee dagen lang was het park omgetoverd tot een waar St vd Brink festijn, waar jong en oud samenkwamen voor een onvergetelijk avontuur. Bekijk onderstaande video om een beeld te krijgen van de familiedag in 2023.

Alex van den Brink

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Alex van den Brink
Algemeen directeur
0%
Samen op weg...