Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Over ons

De klant staat centraal

De klant staat bij ons sterk centraal. We stemmen onze organisatie volledig af op de eisen, werkwijzen en behoeften van onze opdrachtgevers. Samen bepalen we het optimale proces en het meest geschikte materieel. Dankzij onze omvang en onze landelijke dekking springen wij snel in op wisselende transportbehoeftes. Geconditioneerd en niet-geconditioneerd. Bulktransport, huiftransport, kraantransport en contractdistributie.

Vakbekwaam, representatief en betrokken

Klanten moeten kunnen vertrouwen op levering volgens planning. Daarom investeren we continu in ons materieel. En houden we onderhoud en service in eigen hand. Met een eigen werkplaats, twee servicewagens (24-uurs service onderweg!) en monteurs voor wie ons materieel geen geheimen heeft. Ook de APK, de laadklepkeuring en de STEK-keuring voor de koelmotor voeren wij zelf uit.

Ook kunnen klanten vertrouwen op de kennis, kunde en toewijding van onze chauffeurs. Zij zijn vakbekwaam, representatief en voelen zich betrokken bij de klant. Met datzelfde doel voeren wij de verplichte Code 95-nascholing uit in eigen huis. Zo houden wij de kwaliteit in eigen hand.

Koploper in duurzaamheid

Kiest u voor duurzaam? St vd Brink investeert continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen. Technieken van morgen, zoals Euro6-motoren, hybride-trucks en trucks op vloeibaar aardgas. Daarmee rijden wij voorop! In Nederland én in Europa. We gebruiken trucknavigatie en volgen met de Rijstijl-assistent het rijgedrag van onze chauffeurs. Bovendien zijn wij vaak betrokken bij de ontwikkeling en introductie van innovaties.
Gerrit-Jan Mulder
Gerrit-Jan Mulder
“Gegroeid binnen het bedrijf”
Mariet Bakker
Mariet Bakker, Albert Heijn
“Elkaars uitdagingen begrijpen en samen optrekken”
Alex van den Brink

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Alex van den Brink
Algemeen directeur
0%
Samen op weg...