Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Zij-instroom

Jouw weg naar een nieuwe carrière als vrachtwagenchauffeur

Wil jij jouw passie volgen? Heb je altijd al gedroomd van een carrière als vrachtwagenchauffeur? Dan kun je 2 dingen doen: of lekker blijven dromen óf de stap zetten om je te laten omscholen. Onze slogan is niet voor niets ‘Hart voor mensen, passie voor transport’. Dit betekent dat wij iedereen met dezelfde passie graag op weg te helpen, letterlijk én figuurlijk. Kies je voor een zij-instroomtraject bij St vd Brink dan kun je rekenen op uitstekende opleidingsmogelijkheden en een boeiende loopbaan.

Waarom je kiest omscholen bij St vd Brink

 • Werkzekerheid: ervaar de werkzekerheid van het vak. Ben jij klaar met je omscholingstraject, dan kun je lekker aan de slag.
 • Persoonlijke begeleiding: tijdens jouw opleidingstraject houden wij nauw contact met je. Is je opleiding afgerond en ga je de weg op dan kun je de nodige begeleiding verwachten van een mentorchauffeur. Daarnaast werken wij met chauffeurscoördinatoren bij wie je altijd terecht kunt.
 • Kosteloos opleiden: we bekostigen jouw opleiding volledig.
 • Werken en leren: tijdens de omscholing kun je (als we een plekje hebben) werken in onze loods of wasstraat of eerst nog even bij je huidige werkgever.
 • Uitgebreide kansen: met veel transportdisciplines, meerdere vestigingen en veel opstaplocaties kun je alle kanten op. Kies voor het werk dat bij jou persoonlijke wensen en situatie past. Fulltime of liever parttime werken? Wij bewegen graag mee voor de juiste werk/privé-balans.
 • Doorgroeimogelijkheden: binnen St vd Brink vinden we het belangrijk dat jij op de juiste plek zit. Wil jij groeien binnen je vak dan ligt er een opleidingsbudget op jou te wachten waarmee jij in jezelf kunt investeren.

Hoe het zij-instroom traject eruitziet:

Natuurlijk begint jouw reis met een eerste contact. Wanneer jij jouw persoonlijke gegevens achterlaat via het contactformulier op deze pagina nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Daarna doorlopen we het volgende traject:

 • Selectieproces: we leren je graag beter kennen tijdens een gesprek op kantoor. Dit is jouw kans om ons te laten zien waarom je deel wilt uitmaken van ons team.
 • Meeloopdagen: zien we allebei kansen na het gesprek? Dan plannen we meerdere meeloopdagen achter elkaar in zodat je een nog beter beeld krijgt van het vak van vrachtwagenchauffeur.
 • Tussentijdse evaluatie: na de meeloopdagen gaan we in gesprek om te horen of je door wilt gaan met het zij-instroom traject.
 • Entreetest: we melden je aan voor een entreetest bij STL (Sectorinstituut Transport en Logistiek).
 • Opleiding: is de uitslag van de entreetest positief? Dan melden we je aan bij de rijschool. Jouw opleidingstraject bestaat uit vakbekwaamheid dat uit 3 theorie-examens bestaat (code 95) en het C-rijbewijs en CE-rijbewijs halen.
 • Praktische ervaring: na het behalen van je rijbewijs ga je onder begeleiding van een mentorchauffeur de weg op.
 • Carrièrestart: heb je alles goed doorlopen, dan staat er een mooie carrière op je te wachten en ga je zelfstandig de weg op.

Klaar voor de start..af! Wij staan te popelen jou te leren kennen. Jij ook? Start nu met het invullen van dit contactformulier.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
0%
Samen op weg...