Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Actueel
13.12.2022

Beste zakelijke dienstverlener 2022

St vd Brink scoort eerste positie in onderzoek naar Beste zakelijke dienstverleners goederenvervoer. Ieder jaar doet MT/Sprout hier onderzoek naar. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation en is gericht op het verzamelen van feedback van zakelijke beslissers over hun ervaringen met dienstverleners.

 

Van communicatieadvies tot cloud computing

Voor het onderzoek zijn 63 verschillende vakgebieden gedefinieerd (onderverdeeld in vijf hoofdcategorieën), variërend van communicatieadvies tot cloud computing en van kantoorinrichting tot corporate finance. Voor elk van deze categorieën zijn groslijsten opgesteld met de grootste en bekendste dienstverleners in hun vakgebied. De lijst bestond in 2022 uit 2.152 bedrijven.

MT1000 lijst

De ondervraagde beslissers geven antwoord op vragen over onderwerpen zoals klantvriendelijkheid, productkwaliteit en excellente uitvoering. Vervolgens is er een rangschikking gemaakt op basis van Net Promotor Score, de waardering op de drie dimensies van Treacy en Wiersema en het aantal respondenten dat contact heeft gehad met de leverancier. De resultaten worden gepubliceerd in de MT1000 lijst, die jaarlijks op 8 december verschijnt.

Positie St vd Brink

St vd Brink scoorde hoge ogen op de verschillende punten:

  • 1e positie in de sector op klantgerichtheid
  • 1e positie in de sector op product leiderschap
  • 2e positie in de sector op excellente uitvoering

Dit heeft geleid tot een nummer één positie in onze sector!

Trots op het resultaat

We zijn enorm blij met deze resultaten en zijn er trots op dat we zijn erkend als één van de beste zakelijke dienstverleners in Nederland 2022. Dit motiveert ons om ook volgend jaar alles op alles te zetten en dit resultaat te overtreffen. We zullen ons ook volgend jaar inzetten om onze klanten de beste dienstverlening te bieden.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...