Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Innovatief
04.07.2022

Unieke benadering krappe arbeidsmarkt

Transportbedrijf St vd Brink ontwikkelt in samenwerking met digitale partner OrangeTalent twee gloednieuwe websites. Een corporate website én een werken-bij website met als doel om een unieke positie als werkgever in de transportbranche te creëren. Medewerkers en klanten krijgen op beide websites een gezicht en enthousiasmeren chauffeurs, stagiairs en zij-instromers om bij St vd Brink te komen werken.

 

Constante doorvoering van innovaties

St vd Brink bestaat al ruim 75 jaar en heeft zich gemanifesteerd als duurzame transporteur in de transportwereld. Het familiebedrijf uit Ermelo is sinds de oprichting al bezig met innovatie. Zoals het aanschaffen van nieuwe duurzame vrachtwagens, de transitie maken richting elektrisch rijden en het implementeren van digitale hulpmiddelen.

Unieke positie als werkgever

Het transportbedrijf groeit jaarlijks in omzet en personeel. Om de groei ook de komende jaren voort te zetten, is een unieke positie als werkgever vereist. Vooral met de krappe arbeidsmarkt die op de loer ligt. De vraag naar chauffeurs is immers groter dan het aanbod. Het vak dunt uit en vergrijzing staat om de hoek. De urgentie om authentiek, transparant en doelgericht te positioneren is daarom groter dan ooit.

Innovatieve aanpak voor de werken-bij website

Om nieuwe medewerkers te enthousiasmeren, is samen met digitale partner OrangeTalent een compleet nieuwe corporate website én werken-bij website ontwikkeld. De werken-bij website bevat handige filters, aansluitende vacatures en persoonlijke verhalen van medewerkers. Voor (ervaren) chauffeurs, stagiaires en zij-instromers is er aansluitende informatie en een geschikte vacature beschikbaar. De gehele website is vanuit mobiel oogpunt ontworpen, waardoor een chauffeur ook onderweg op zoek kan naar een nieuwe baan.

Leerzame en gezonde werkomgeving

Alex vd Brink, algemeen directeur St vd Brink, vertelt: “We zijn er trots op hoe we samen St vd Brink op een nieuwe en frisse manier in de markt zetten. We hechten ongelofelijk veel waarde aan ons personeel en een gezonde werkomgeving. We laten graag zien dat St vd Brink een hele leuke en leerzame plek is om te werken. We zijn blij dat het nu ook goed naar voren komt op onze werken-bij website.”

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...