Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Innovatief
25.01.2022

Nieuwe, duurzamere MAN service wagens

Als aanvulling op ons full-service wagenparkonderhoud, bestaande uit een banden service wagen en een bergingsvoertuig, hebben we twee nieuwe MAN service wagens aangeschaft. 1 voor de vestiging Wormerveer en 1 voor de vestiging Ermelo voor zowel nationale- als internationale reparaties aan ons moderne wagenpark. De aanschaf voor de nieuwe service wagens berust op een duurzame keuze. We hopen dat deze nieuwe wagens 7-8 jaar meegaan.

 

Circulaire brandstof

De service wagens rijden op de brandstof HVO20. HVO20 bestaat voor 20% uit HVO en voor 80% uit diesel. HVO is een synthetische diesel (dus fossielvrij!) en is gemaakt van afval- en restproducten zoals frituurvet en houtpulp. Het gedeelte HVO is dus 100% circulair!

Complete service wagens van MAN

De oude service wagens kwamen uit 2014 en zijn mede door het aantal kilometers aan vervanging toe. De nieuwe wagens van MAN hebben naast een goed comfort voor de bestuurder, goede camerasystemen en parkeersensoren. Dit maakt het rijden veilig. De service wagen is compleet ingericht met voorzieningen als perslucht, stroomvoorzieningen, 220V en 380V, starthulpinstallatie en gereedschappen voor diverse basis onderdelen.

Minder brandstof dankzij lichtgewicht

De inrichting van de wagens is afgestemd op lichtgewicht. Op deze manier hebben minder brandstof nodig. De service wagen heeft een Euro 6 motor, de schoonste verbrandingsmotor die te verkrijgen is. Ook zijn deze service wagens kleiner, zodat we behendiger zijn voor in de stad.

Werken op de service wagen

Wanneer een chauffeur onderweg hulp nodig heeft belt hij/zij de nachtplanner en die stuurt de servicemonteur aan. De monteur neemt de juiste spullen mee vanaf de werkplaats en komt ter plaatse. Zo kunnen snel en goedkoop onderweg reparaties uitgevoerd worden.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...