Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Gezond bedrijf
16.05.2023

Overname Bremer Transport officieel

Vandaag is het officieel! De overname van Bremer Transport is een feit. De laatste handtekeningen voor de overname werden vandaag geplaatst.

 

Uitbreiding activiteiten

Transportbedrijf St vd Brink neemt transportactiviteiten en de medewerkers van Bremer Transport in Burum over. De overname van activiteiten betreft 20 transporteenheden en 24 medewerkers en is een verdere uitbreiding van de activiteiten van St vd Brink.

Groei in de bouwsector

Onderdeel van de strategische koers van St vd Brink is om te groeien in de bouwsector. De overname geeft hier een mooie invulling aan. Met de overname blijft de werkgelegenheid gegarandeerd. Ook de overige facetten, zoals naam en locatie blijven gewaarborgd. Alwin Bremer blijft betrokken bij het bedrijf. Na afronding van de laatste formaliteiten is de overname met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2023 een feit met een closing datum van 16 mei 2023.

1 / 2

Over Bremer Transport

Het bedrijf Bremer is ooit gestart als boderijder met paard en wagen. Vier generaties verder is Bremer vandaag de dag specialist in het exceptioneel vervoer van zeecontainers, schaftketen, houtskeletbouw, vangrails, bouwcamera’s en hout. Met de kraanwagens kan naast het vervoer de vervoerde lading direct op de juiste plaats worden gezet tot een afstand van 36 meter.

Kortom, een mooie toevoeging voor St vd Brink. Wij heten alle nieuwe Bremer collega's van harte welkom en wensen ze veel werkplezier toe!

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...