Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
CO2
13.06.2022

St vd Brink breidt wagenpark uit!

Op 31 mei 2022 zijn er vijf nieuwe Ford Transit Courier Trend geleverd door Broekhuis aan St vd Brink. Een uitbreiding van het wagenpark dat meevoert op de duurzame transitie die het bedrijf doormaakt. Met de uitbreiding van het wagenpark is St vd Brink volledig overgegaan op de Ford bestelwagens van Broekhuis.

 

Schoner, efficiënter en duurzamer

St vd Brink heeft zichzelf een hoge milieudoelstelling opgelegd. Het bedrijf wil in 2025 minstens 50% CO2-uitstoot reduceren t.o.v. 2020. Met deze duurzaamheidsdoelstelling in het achterhoofd, heeft St vd Brink de keuze gemaakt om met Ford bestelwagens te rijden. Er is hiermee een vernieuwingsslag gemaakt door over te gaan van euro 5 naar euro 6. Euro 6 is schoner, efficiënter en duurzamer.

Ford Transit Courier Trend: luxe en comfort

Broekhuis adviseerde St vd Brink om met de kleinste beschikbare bestelwagens te gaan rijden: De speciale Ford Transit Courier Trend. Een luxe uitvoering bedrijfswagen gericht op rij comfort. Met deze wagens kun je behendig en compacte materialen vervoeren. De wagens worden ingezet voor onze medewerkers van verschillende afdelingen.

Jarenlange samenwerking met Broekhuis

St vd Brink werkt al jaren samen met Broekhuis voor bedrijfswagens en personenauto's. In Ermelo liggen ze op loopafstand van elkaar. De lijnen zijn kort en schakelen vindt snel plaats. St vd Brink werkt met Broekhuis samen voor zowel bestelwagens als de lease personenauto's. Over de samenwerking en levering van de wagens is St vd Brink meer dan tevreden.

Op deze manier zorgen we ervoor dat ons wagenpark er weer piekfijn bij staat!

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...