Ga naar content
Baanzekerheid
Fulltime & parttime
Volop opleidingsmogelijkheden
St vd Brink
Actueel
27.10.2022

In de uitzending RTL Transport

Zondag 13 november 2022 om 17.00 uur en zaterdag 19 november om 17.00 uur op RTL 7 (herhaling),spot je St vd Brink op de televisie. RTL 7 zendt een speciale uitzending uit over Transport en Logistiek in samenwerking met Sectorinstituut Transport en Logistiek. Hierin komen St vd Brink en haar medewerkers uitgebreid aan bod. De uitzending staat in het teken van de arbeidsmarktkrapte.
 

Samenwerken met Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL)

St vd Brink werkt al jaren samen met Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). Samen met hen organiseren we het hele jaar door open dagen voor werkzoekenden en zij-instromers, maar ook BBL-trajecten worden in samenwerking met hen opgezet. Maar ook op het gebied van duurzame inzetbaarheid werken we nauw samen.

1 / 3

Medewerkers spelen de hoofdrol

Met de uitzending hadden wij één doel: onze medewerkers een podium geven. Dat onze medewerkers in deze uitzending de hoofdrol spelen is daarom geen verrassing. Zij kunnen namelijk het beste vertellen hoe het is om in de transport en logistiek te werken. Zo werden onder andere leerling Jesper geïnterviewd over de wasstraat, zij-instromer Getene over het chauffeursvak zelf en leerling Fleur over de loods en de heftruck. Zij deelden hun ervaringen over hun opleidingstraject. Lisanne Hamelink, verantwoordelijk voor retail en horeca, kruipt in de rol van woordvoerder. Ze vertelt meer over de inspanningen die St vd Brink doet om personeel te werven en te behouden.  

Familiebedrijf in hart en nieren

Als familiebedrijf is St vd Brink een prettige werkgever met oog voor de mensen en hun talenten en ambities. We zijn goed in ons vak, hebben allemaal een passie voor transport en doen elke dag ons uiterste best om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden. Daarom vinden wij het belangrijk te investeren in onze mensen. We vinden het belangrijk dat leerlingen en zij-instromers alle ruimte krijgen om het vak bij ons te leren. Niet voor niets werken we nauw samen met STL en andere opleiders. 

Benieuwd naar het resultaat? De uitzending staat gepland op zondag 13 november 2022 om 17.00 uur op RTL 7. Gemist? De uitzending wordt herhaald op zaterdag 19 november om 17.00 uur op RTL 7.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...